Despre noi

5 motive pentru care să ne alegeți pe noi !

Colectivul nostru medical are peste 30 de ani experiență în domeniu

Suntem dotați cu aparatură medicală ultra performantă pentru pentru investigații imagistice (Ecografie generală, Ecocardiografie, Eco Doppler Vascular)

Oferim cele mai flexibile prețuri pentru Medicina Muncii

Recoltăm analize medicale gratuite (cu bilet de trimitere de la medicul de familie)

Oferim servicii medicale gratuite (cu bilet de trimitere de la medicul de familie)

c amerele destinate spitalizării beneficiază, dincolo de toată aparatura necesară, de un aspect cât se poate de familiar şi plăcut pentru a oferi pacientului confortul şi căldură de acasă. Obiectivul personalului este de a oferi îngrijire medicală de calitate şi în maximă siguranţă în toate stadiile de spitalizare, pentru recuperarea rapidă a pacientului şi revenirea în cel mai scurt timp posibil la activităţile sociale zilnice.

Grija faţă de pacient este principiu nostru fundamental garantat de selecţia strictă a medicilor, care acoperă complet nevoile tale şi îţi oferă acces la cele mai noi tehnologii medicale.Accesul uşor la serviciile medicale de înaltă calitate, costurile accesibile şi accentul pus pe prevenţie definesc activitatea noastră.Spaţiul destinat tratamentului ambulatoriu este amenajat nu doar pentru că medicii să îşi desfăşoare în condiţii optime activitatea, dar şi pentru a oferi pacienţilor confortul necesar.

22


Doctori angajati
si specialisti
in spitalul nostru


ISTORIC

Spitalul din Podu Turcului este un spital privat, înființat în anul 2004 în urma privatizării fostului Centru de sănătate din comuna băcăuană Podu Turcului, fiind astfel prima unitate de acest gen din țară. De la un spital dat în folosință în anii ’80, multidisciplinar, cu 220 paturi, s-a ajuns, înainte de privatizare, la un centru medical, cu doar 35 paturi, în colaps financiar și într-un stadiu de degradare avansat, care a fost propus pentru închidere. Însă autoritățile locale din acea vreme, și locuitorii, au găsit înțelegere la un important investitor din zonă să cumpere spitalul, pentru a-l salva. Renovarea a durat un an și jumătate. S-au investit sume importante de bani, pentru ca întregul ansamblu medical să respecte toate normele sanitare în domeniu.
După privatizare, Spitalul POLIMED s-a transformat într-o adevărată oază de sănătate. În raport cu tipul de asistență medicală acordată, cererea de servicii medicale şi dinamica resurselor disponibile, cu structura organizatorică, cu dotarea tehnică cu mijloace de intervenţie şi tratament şi cu încadrarea de personal de specialitate, Spitalul POLIMED este clasificat ca unitate sanitară de categoria a IV-a.
Acum, acesta deservește o populație de aproximativ 40.000 de locuitori ai județului Bacău și aproximativ 15.000 de locuitori din comunele limitrofe, în zona Podu Turcului intersectându-se patru județe – Bacău, Vrancea, Galați și Vaslui. Din numărul total de pacienţi trataţi în spitalul POLIMED, 75% sunt din judeţul Bacău şi 25% din judeţele vecine.

CONDUCERE

Misiunea pe care ne-am propus-o este aceea de a ne dovedi permanent că este posibil să fie asigurată o asistență medicală de CALITATE, ȘI CORECTĂ pentru toți pacienții nostri și de a avea, astfel, în fiecare zi, conștiința lucrului bine făcut.


Dr. Mihaela
Nedelcu

Manager spital


Dr. Rodica
Bontas

Medic primar cardiologie


Dr. Oana-Maria
Luca Chirila

Medic specialist - Medicina interna


Dr. Olga
Vinitinschi

Medic specialist -Medicina interna -Competente ecografie generala



Dr. Nuta
Cefalan

Medic primar de laborator


Dr. Elena
Trif

Medic specialist recuperare


Dr. Rodica
Stroia

Medic radiologie


Dr. Constanta-Magdalena
Cozma

Medic primar pediatrie


Dr. Andreea
Ciuches

Medic specialist - radioterapie


Dr. Cornel
Frumuselu

Medic specialist neurologie


Dr. Miklos
Csazsar

Medic specialist - Obstetrica - Ginecologie-Ecografie fetala



Damian Ramona

Kinetoterapeut

Patrantas Mădălina

Kinetoterapeut

Balcan Natalia

Kinetoterapeut

Salaru Andrei

Kinetoterapeut


Asis.Sef. Dobrovici
Mihaela

PEDIATRIE

Asis.Sef State
Iuliana

ÎNGRIJIRI PALIATIVE SI BFT

Asis.Sef Ciobotaru
Gianina

RECUPERARE MEDICALA NEUROLOGIE

Asis. Sef Arhip
Alina

RECUPERARE MEDICALA CARDIOVASCULARA


Asis.Sef Marzac
Daniela

MEDICINA INTERNA- CRONICI

Asis.Sef Ganea
Nicoleta

SPITALIZARE DE ZI

ANMCS-Unitate aflată în PROCES de ACREDITARE